Beveiliging

Waakzaam, dag en nacht

Meet Blackdog, jouw toegewijde beschermer. Wij waken over jouw veiligheid, 24/7. Als vergunde onderneming voor alarm- en camerasystemen voorzien wij jouw woning of bedrijf van inbraak- en brandbeveiliging, camerabewaking en toegangscontrole. Jouw veiligheid is onze prioriteit.

Ik kies voor veiligheid

Support

Trouw en toegewijd, 24/7

Meet Blackdog, jouw loyale steun en toeverlaat. Wij waken dag en nacht over jouw veiligheid en comfort. De meldkamer is dan ook altijd bereikbaar, zodat jij met een veilig gevoel je leven kan leiden, thuis en op het werk.

Ik kies voor een 24/7 service

Maak kennis met Blackdog

The best guard dog out there

Blackdog is een vergunde beveiligingsfirma voor alarm- en camerasystemen met een trouw team van inhouse professionals. Wij bieden als security experts een full service aan voor particulieren en bedrijven: inbraak- en brandbeveiliging en camerabewaking, domotica, videoparlofonie, toegangscontrole, verlichting en elektriciteitswerken. Hierbij combineren we steeds onze professionele knowhow en jarenlange ervaring met een doelgerichte aanpak op maat.

Over ons
Our
services

Onze diensten

Friend by day, protector by night

Blackdog biedt een full service beveiliging aan, volledig afgestemd op jouw behoeften en noden, dit voor bedrijven en particulieren. Een persoonlijke en deskundige aanpak op maat staat centraal: we laten niets aan het toeval over. Daarom zijn we niet enkel actief op het gebied van inbraak- en brandbeveiliging, maar zijn we ook thuis in installaties voor domotica, videoparlofonie, toegangscontrole, verlichting en datanetwerken.

Diensten

We love our customers

Het team van Blackdog bezorgde ons een hele unieke ervaring. Ze toonden ons dat sommige bedrijven zich in positieve zin nog effectief kunnen onderscheiden van anderen. Kortweg: een uitstekende service, absolute degelijkheid en altijd vriendelijk.
L.C. ~

Support

Because security never sleeps

Blackdog staat voor een onvoorwaardelijke bescherming, all day every day. Wij waken over je woning of bedrijf, helemaal op maat van jouw wensen en noden. Blackdog wijkt geen seconde van je zijde en is dankzij de meldkamer 24/7 in staat van paraatheid.

Support

Benieuwd wat onze klanten van onze service vinden?

5,0

Google review

11 reviews
4,8

Facebook review

508 likes