Camerabeveiliging

Camera’s houden niet alleen een oogje in het zeil wanneer je er niet bent, maar verstrekken ook belangrijk bewijsmateriaal.

Op zoek naar betrouwbare en doeltreffende camerabewaking? Dan reken je best op een gecertificeerde beveiligingsfirma zoals Blackdog. Er bestaan varianten van camerasystemen die je zelf kunt installeren om de prijs te drukken, maar deze zijn vaak minder kwalitatief. Bij een professional krijg je waar voor je geld.

Beeldmateriaal vlot opvragen

Daarnaast is er ook een 100% zekerheid dat je de gefilmde beelden veilig in jouw bezit hebt. Dit opgenomen materiaal kan je trouwens snel en eenvoudig bekijken op jouw smartphone, tablet, pc of laptop, zowel ter plaatse als vanop afstand. Bovendien is camerabewaking in combinatie met een alarmsysteem dé manier om ongewenste bezoekers af te schrikken.

Camerabeveiliging is de beste en meest betrouwbare manier om geleden schade te bewijzen aan de verzekeringen.

Krijg je toch te maken met een inbraak, dan zijn camerabeelden het meest betrouwbare bewijsmateriaal om schade aan te tonen aan je verzekeringsmaatschappij. De camerasystemen doen dus meer aan een oogje in het zeil houden. Vaak zorgen ze standaard voor de nodige afschrikking en preventie.

Optimale plaatsing van camera’s

Blackdog adviseert als erkend beveilingsbedrijf graag over een optimale plaatsing van de juiste camera’s. Wij gebruiken enkel bekabelde systemen, of ‘semi-bekabelde’ camera’s die minstens voeding nodig hebben van een stopcontact. De volledig draadloze variaties die op batterij werken, raden wij niet aan.

Naast een goede plaatsing waarbij alle cruciale hoeken en ruimtes in beeld gebracht worden, zorgen wij ook regelmatig voor een geschikt onderhoud. We doen een volledige controle van zowel de lens, de kabels als de afdichtingen.