Videofonie

Dankzij videofonie weet je vanop afstand wie er aan de deur staat en kan je hen ook toespreken. 

Videofonie als moderne intercom

Veel mensen kennen videofonie waarschijnlijk als een ‘intercom’, een deurbel met camera. Moderne toepassingen gaan echter al een stapje verder. Dankzij videofonie weet je zelfs vanop afstand wie er aan de deur staat en kan je hen ook toespreken.

Ontvang bezoekers aan huis vanop afstand dankzij de professionele videofonie van Blackdog.

Open deuren vanop afstand

Het is ook mogelijk om je deur of toegangspoort vanop afstand te openen voor gasten, bezoekers, leveranciers en koerierdiensten. In tijden van online shopping is dit geen overbodige luxe: je hoeft niet meer thuis te blijven en je pakketjes worden steeds veilig afgeleverd. Voor jou dus een dubbel voordeel.

Voor apotheken biedt een videofoon absoluut een handige extra. Dagelijks worden medicijnen geleverd op verschillende momenten, soms buiten de openingsuren. Moderne videofonie op maat maakt het gemakkelijk deze mensen kortstondig toegang te geven.

Vier handige functies van videofonie

Geheugenfunctie

Een geheugenfunctie, waarbij het systeem beelden kan registreren van bezoekers gekoppeld aan een timestamp.

Antwoordapparaat

Een antwoordapparaat waarop mensen een boodschap kunnen achterlaten indien je de deur of poort niet kunt openen.

Mobiel

Toegang verlenen zowel van binnenshuis als vanop afstand. Je kunt de videofoon vandaag namelijk gemakkelijk bedienen met de smartphone.

Interne communicatie

Communicatie met systemen binnenskamers via de domotica.

Speel op veilig met Blackdog

Als INCERT-gecertificeerde beveiligingsonderneming kan Blackdog er dus voor zorgen dat je complete controle krijgt over wie aan de deur komt en wie je binnenlaat. Zeker wanneer je dit combineert met een gebruiksvriendelijk toegangscontrolesysteem of algemeen integreert met je domotica.