Over ons

Blackdog werd in 2005 opgericht en profileert zich als een full service beveiligingsfirma voor particulieren en bedrijven. Wij zijn dan ook vergund voor de installatie van alarm- en camerasystemen door de FOD Binnenlandse Zaken. Als beveiligingsbedrijf waken wij over jouw veiligheid en comfort 24/7, zoals een hond zijn thuis bewaakt: intelligent, loyaal en hyperalert. 

Camprotection en Irka Security worden samen Blackdog.

Na de overname van Invest Security te Harelbeke in 2011 en Irka Security te Brugge begin 2020, willen wij verder gaan onder één nieuwe vlag met onze nieuwe naam Blackdog! Met dit nieuwe concept willen wij sterker worden, beter communiceren en dezelfde professionele diensten bieden op vlak van beveiliging en domotica

Het team van Blackdog staat onder leiding van Steve Hubrechtsen en Hans De Groote na 15 jaar nog steeds in voor een uitgebreid aanbod van producten en diensten, dit voor bedrijven en particulieren over heel België.

We make you feel safe and comfortable

We zijn actief in heel België en werken uitsluitend met een toegewijd team van vaste werknemers, stuk voor stuk inhouse professionals die jouw huis en bedrijf voorzien van een beveiligingsinstallatie volgens de laatste en meest gebruiksvriendelijke technologieën.

Naast alarm-, brand- en camerabeveiliging zijn we ook gespecialiseerd in domotica, videofonie, toegangscontrole, datanetwerken, elektriciteitswerken, verlichting en kluizen.

Professionele bescherming op maat

Bij alles wat we doen, combineren we onze professionele knowhow en jarenlange ervaring met een doelgerichte aanpak op maat. Wij stemmen onze service volledig af op jouw behoeften en noden als particulier of als bedrijf. Dit doen we aan de hand van een risicoanalyse die wij realiseren tijdens een bezoek ter plaatse. Zo kunnen we jou het meest volledige voorstel voor je huis of bedrijf aanbieden. Blackdog laat namelijk niks aan het toeval over. 

Blackdog is een toegewijde waakhond met een duidelijk doel: bescherming en veiligheid bieden, dag en nacht, vandaag en morgen.

Van beveiliging tot domotica, we maken jouw bedrijf en huis klaar voor de toekomst