Cobergher Hotel - Kortrijk

Na een eerdere samenwerking voor het Konvert-gebouw, mochten onze installateurs het Cobergher Hotel voorzien van camerasystemen, alarmbeveiliging en fire security. Beveiliging die we van eerste analyse tot uiteindelijke installatie mochten voorzien.

Elk detail moet kloppen

Als full service beveiligingsfirma begeleiden we elke klant in het volledige proces. Vanaf de eerste bespreking gaan we nauwkeurig te werk, zorgen we voor een complete risicoanalyse en brengen we alle potentiële beveiligingsgevaren in kaart. Enkel wanneer elk detail klopt, kunnen we spreken van een geslaagde en betrouwbare beveiliging.

We wisten dat we op Blackdog konden rekenen na een eerdere succesvolle samenwerking. Zij waren opnieuw absoluut onze eerste keuze.

Raphaël Van Nevel – General Manager

Belang van goede beveiliging bij horeca

Het uitbaten van een horecazaak kan voor stress zorgen, met soms lange werkdagen en heel wat volk dat over de vloer komt. De juiste combinatie van alarm-, camera- en brandbeveiligingssystemen is hierbij noodzakelijk. Blackdog ontzorgt je hierin.

Zo kan jouw focus als hoteluitbater, maar ook als eigenaar van een restaurant of café, verschuiven naar het bieden van een uitstekende service aan klanten en bezoekers. Daarbij hoort ook de garantie van veiligheid in jouw gebouw, zeker wanneer ze overnachten en waardevolle spullen meenemen. Met hulp van onze experts zorgen we voor die garantie.