Garantie op kwalitatieve brandinstallatie

12 september 2022

Het BOSEC-certificaat is een vrijwillig keurmerk dat je kan aanvragen als installateur van branddetectieapparaten en andere gerelateerde producten op vlak van brandpreventie. Het merk staat voor betrouwbaarheid en kwaliteit, en ook Blackdog heeft een aanvraag ingediend.

Opgesteld door ANPI

Het certificaat staat voor Belgian Organisation for Security Certification en werd vastgelegd door ANPI, de Nationale Vereniging voor brand- en diefstalbestrijding. ANPI acteert als een vzw die werd opgericht door diverse Belgische verzekeringsondernemingen en vandaag wordt vertegenwoordigd door verzekeraars, industriële federaties, beroepsverenigingen en de overheid.

Goede installatie van automatische branddetectie

Als garantielabel wordt er met BOSEC gemikt op zowel kwalitatieve producten & systemen alsook een goede kwaliteit van de installatie. Het heeft betrekking op installateurs van automatische branddetectie, gas- of hydraulische sprinkels

Aangepast aan nationale en internationale normen

Enerzijds omvat BOSEC de naleving van de toepasselijke nationale & internationale normen, anderzijds ook de naleving van aanvullende kwaliteitscriteria die beantwoorden aan behoeften van gebruikers en consumenten.

Blackdog gaat voor BOSEC

Ook Blackdog diende een aanvraag in om het BOSEC-certificaat in de wacht te slepen. Dit betekent dat je bij ons terecht zal kunnen voor zowel een professioneel opgestelde risicoanalyse en betrouwbare installaties op lange termijn. Een uitstekend geïnstalleerde brandbeveiliging kan effectief een lifesaver zijn, dus je vertrouwt beter op een BOSEC-partner om jouw brandbeveiligingssysteem in orde te brengen.