Bouwen of renoveren: houd rekening met een alarmsysteem

2 november 2021

Een nieuwbouw zetten, kost de dag van vandaag een smak geld. De kans bestaat dat je wel aan een alarmsysteem gedacht hebt, maar dat het budget de installatie niet meer toelaat. Voor de één is een alarminstallatie een absolute must, voor de ander een luxeproduct. Vaak denk je ook pas aan een alarmsysteem op het moment dat je slachtoffer geweest bent van een inbraak. Toch is het interessant om al rekening te houden met de installatie van een systeem. 

Advies is gratis

Op bouwbeurzen kun je heel wat inspiratie opdoen en de kans is groot dat je daar ook enkele beveiligingsbedrijven tegen het lijf loopt. Voor (ver)bouwers dus the place to be. Wist je dat wij heel graag bij jou ter plaatse komen voor gratis advies wat betreft beveiliging? Is er nog geen plaats om te bezoeken? Dan kunnen wij alvast op basis van de (nieuw)bouwplannen een voorstel opmaken. 

Een goed begin is het halve werk

Beslis je dan uiteindelijk om het budget te sparen, dan kan je alvast toch de nodige wachtbuizen en/of bekabeling voorzien. Mocht je je dan in de toekomst bedenken, kunnen we voor een bekabeld alarmsysteem kiezen.

We horen je denken: is een draadloos alarmsysteem dan minder goed? Dat lees je in dit blogartikel.

Your safety is our priority

We besluiten dus graag: your safety is our priority. Wij geven je graag gratis beveiligingsadvies. Tijdens een bezoek ter plaatse analyseren we de risico’s en leggen we je graag in detail uit wat de mogelijkheden zijn. Zo kunnen we samen de beste keuze maken naar jouw behoeften.