Classic Legends Circle - Waregem

Een nieuwe totaalrealisatie bij CLC Waregem waar onze beveiligingsexperts alles van nul geplaatst hebben. Brandbeveiliging, toegangscontrole, alarmsystemen en de plaatsing van kabels.

Nieuwbouwproject op drie niveaus

Het ging bij de Classic Legends Circle om een groot project, waarbij een nieuwbouw met drie verschillende niveaus van de gepaste beveiliging voorzien moest worden. Ons team zorgde voor een duidelijke planning en een daadkrachtige aanpak om alles tot een goed einde te brengen.

We zochten een toonaangevende speler in de sector. Blackdog kwam naar voren als beste en meest betrouwbare kandidaat.

Hendrik Béatse - Oprichter

Butler van de klassewagens

Wat deze realisatie uniek maakt, is dat het hier gaat om beveiliging van zeer waardevolle collectie-items. CLC verzamelt en beheert namelijk prachtige collectiewagens. Een soort butler voor de klassewagen. In hun gebouw houden ze alle items in topconditie: poetsen voor elke rit, technisch nazicht wanneer nodig, … They care about your passion and Blackdog cares about their security!

Blackdog plaatste dus de nodige systemen en zorgt ook voor onderhoud en consequente controles. Een noodzaak om een jarenlange veiligheid te garanderen. Vaak worden deze zaken ook getest en daarna bijgewerkt om de systemen te optimaliseren.