Vergro

Voor onze klant Vergro, een belangrijke speler in de wereld van de verse groenten en fruit, stelden we een all-inclusive beveiligingspakket samen. Concreet voorzien we hun bedrijfsterrein in de Kleine Roeselarestraat 5 te Meulebeke van vier diensten: toegangscontrole, camerabewaking, brandcentrale en alarmbeveiliging. 

De toegangscontrole gebeurt in de vorm van een prikklok, zodat de klant te allen tijde de absolute controle behoudt in zijn bedrijf. Zo kan hij per ruimte eenvoudig bepalen wie bevoegd is om toegang te krijgen en dus belangrijke ruimtes afschermen. Daarnaast laat de prikklok toe om te controleren wanneer elke werknemer aankomt en weggaat. 

Het bedrijfsterrein beschikt ook over een uitgebreide camerabewaking en alarmsysteem. Geen overbodige luxe voor een bedrijf dat beschikt over een enorme loods, een kantoorruimte en uitgebreide parking.

Blackdog luistert naar de wensen en denkt mee naar de meest adequate oplossing. Wij zijn tevreden van de goede en snelle service!

Alexandra Noppe, Vergro

Ten slotte rustten we het magazijn ook uit met een brandbeveiligingssysteem dat gelinkt is met een brandcentrale, zodat Vergro bij de geringste rookontwikkeling verwittigd wordt.    

Naar aanleiding van onze goeie samenwerking in Meulebeke, mochten we intussen ook al Vergro Sint-Truiden beveiligen aan de hand van een totaalpakket.