Dierenartsencentrum Anoa

Dierenartsencentrum Anoa is een prachtige dierenartspraktijk in Koksijde (Koksijdesteenweg 64). Blackdog voorzag hen van alle nodige comfort aan de hand van de allerlaatste domoticatechnologieën. 

In eerste instantie zorgden we ervoor dat alles kan bediend worden via een centraal systeem, zoals de zonwering en verlichting. Daarnaast voorzagen we ook een Sonos-geluidssysteem om een instant leuke werksfeer te creëren. De Sonos kan trouwens gemakkelijk via de smartphone bediend worden.

Daarnaast gingen we op zoek naar strakke verlichting die perfect geïntegreerd kon worden in de interieurstijl van het dierenartsencentrum. Ook de elektriciteitswerken namen we voor onze rekening. 

Ons dierenartsencentrum was een echte challenge. We hadden een strakke deadline en het eindresultaat moest praktisch, esthetisch en betaalbaar zijn. Blackdog heeft dit totaalproject prima in handen genomen: de perfecte verlichting, de beste muziekboxen, het veiligste alarm- en brandsysteem en natuurlijk de elektriciteitsinstallatie. Bij problemen zijn ze altijd bereikbaar en staan ze paraat om te helpen. Dat is absoluut een teken van kwaliteit! Blackdog... een aanrader!

Ten slotte installeerden we ook een alarmsysteem, camera’s en videofonie. Een total package dus, zodat onze klant in alle comfort en veiligheid kan werken.