Wij worden Blackdog

Camprotection wordt Blackdog: zelfde diensten, waarden en support, alleen onder een andere naam.

In 2010 wordt Camprotection opgericht door Stef Mylle en Steve Hubrechtsen. Eén jaar later nemen ze samen Invest Security uit Harelbeke over. In 2015 vervult Stef een levensdroom en verhuist hij met zijn gezin naar Tenerife. Steve neemt op dit moment de zaak volledig over. Begin 2020 volgt ook nog de overname van Irka Security te Brugge. 

Camprotection wordt Blackdog

Hoogt tijd dus om Camprotection in een nieuw jasje te steken: goodbye Camprotection and hello Blackdog! Onze nieuwe naam spreekt voor zich: wij staan garant voor een no-nonsense beveiliging met een persoonlijke touch, volledig op maat van jouw noden.

Blackdog is een toegewijde waakhond met een duidelijk doel : bescherming en veiligheid bieden, dag en nacht, vandaag en morgen. 

Meer dan ooit combineren we onze professionele expertise met een transparante communicatie. Wij waken over jouw veiligheid, 24/7. Trouw en loyaal, zoals een hond. Hiervoor kunnen we rekenen op een team van vaste werknemers, die jouw huis of bedrijf voorzien van een beveiligingsinstallatie volgens de laatste, gebruiksvriendelijke technologieën. Naast alarm-, brand- en camerabeveiliging zijn we ook gespecialiseerd in domotica, videofonie, toegangscontrole, datanetwerken, elektriciteitswerken, verlichting, brandblussers en kluizen.